![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie
![]()
Co bym musiał zrobić aby obok ceny pojawiało się jeszcze zdjęcie ? Wygląda to mniej więcej tak : http://boosting123.wc.lt/bpw.php Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój kod teraz wygląda następująco i nie wyświetla ani ceny ani obrazka co zrobiłem nie tak?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 11 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dziekuję bardzo
![]() Teraz jeszcze 1 pytanko. W jaki sposób mój kod mógłbym przerobić tak, że na przykład dodałbym więcej list rozwijanych ( np. 4 listy ) i gdy wybiorę z każdej po 1 opcji wyświetli się cena ew. obrazek. Działanie ma być takie same jak z tymi 2 listami co teraz posiadam tylko np. chciałbym dodać jeszcze 2. Tutaj są 2 listy,a chciałbym aby były np. 4. LINK. Przepraszam za problemy ale na prawdę zależy mi na tym żeby to zrobić, pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 11 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli chcesz mieć jeszcze dwie listy?
No to obsługa za pomocą kolejnych switch'y, albo lepiej przejść na tablicę wielowymiarową. |
|
|
![]()
|
|
Ok, tylko nie wiem czy ja sam sobie nie utrudniam bo głównie chodzi mi o to aby uzyskać efekt podobny do tego co jest na Tej stronie i się zjedzie odrobinkę niżej. Widnieje tam 6 list rozwijanych. Czyli mam próbować tym kodem czy może da się zrobić to inaczej? Bo chciałbym uzyskać identyczny efekt albo chociaż podobny.
|
|
|
![]()
|
|
No to tak jak pisałem, najlepiej to zrobić na tablicach wielowymiarowych.
Możesz też dodawać kolejne switch'e. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz taki plugin w jQuery, co się nazywa chained - proponuję go użyć, w połączeniu z php zaoszczędzi Ci to sporo pracy i czasu.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko działa jak nalezy tylko nie wyświetla mi obrazka hmmm??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:07 |