![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2004 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam wielki problem z ktorym niemoge sie juz uporac od 3 godzin, polegajacy na tym, iz ikonka tlena niewyswietla mi sie obok ikonki gadu gadu tylko dopiero podspodem. A ja chce by ikonka tlena byla obok ikonki gadu gadu
![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj wlasnie mozna zobaczyc jak to nieprawidlowo wyglada ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 15.12.2004, 09:31:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ty mnie dobijasz z tym forum.
Polecam nauczyć się podstaw HTML'a i zaglądanie w kod strony. Tak sie składa, zę nie wiedzięc czemu ikonka tlena jest wyświetlana jako: OMG.. ale burdel... ![]() Zamień div na span - powinno pomóc. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2004 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Drogi scanner , czy wszystkie div mam pozamieniac na span ? A moze inaczej, jak zamienic ta czesc zapisu kodu, zeby tak jak mowisz nie bylo "burdelu" tylko tak jak ma byc ale zeby wszystko dzialalo
![]() ![]() ![]() ps. pozamienialem w pliku viwtopic_body.tpl i poprawilem te dwa razy napisane </div> i zamienilem div na span ale nic to nie dalo, Prosze Cie tak bardzo, jako jedyny mi tu pomagasz, prosze pomoz mi i tym razem ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 15.12.2004, 13:16:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
a moze w ogóle usuń te div? Bo nie wiem po co one komu...
Swoją drogą z całego tego fragmentu toosobiscie to bym wywalil wszystko pozostawiajac tylko -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
serdecznie bardzo Ci dziekuje Drogi scanner za Twoja pomoc, jestem Ci wdzieczny, DZIEKUJE
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:24 |