![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam gotowego skryptu który będzie mi odliczał codziennie i zawsze do 9:00 i na żywo bez refreshowania będzie się zmieniał licznik odliczania. Ważne jest aby czas był pobierany z serwera a nie komputera PC. Przykładowo: Następny dzień będzie za: (TUTAJ SKRYPT W PĘTLI KTÓRY ODLICZA CZAS CODZIENNIE DO 9:00) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli Ci chodzi o to ile zostalo do 9 nastepnego dnia to mozesz to zrobic tak:
Ten post edytował rad11 31.01.2015, 13:40:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po kiego kija co sekundę request (AJAX) do serwera? Nie wystarczy RAZ pobrać czasu z serwera i później puścić licznik w JS-ie bez Ajaxowania serwera (ewentualnie co jakiś czas w celu synchronizacji lub update'u)?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po kiego kija co sekundę request (AJAX) do serwera? Nie wystarczy RAZ pobrać czasu z serwera i później puścić licznik w JS-ie bez Ajaxowania serwera (ewentualnie co jakiś czas w celu synchronizacji lub update'u)? ![]() Ja sie na tym nie znam kompletnie jeżeli chodzi o ajax. Zależy mi na godzine 9:00 i żeby mocno serwera nie dusiło ![]() Co do skryptu działa ale jak ogarnąć to, żeby nie było odstępu? Jest: DO 9 POZOSTAŁO: (SKRYPT) A chce DO 9 POZOSTAŁO: (SKRYPT) @edit pradziłem sobie, dodałem do diva style="display: inline;" ![]() Ten post edytował SeSsam 1.02.2015, 10:44:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:00 |