|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
"Trochę" się pokręciłam w kodowaniu i teraz nie wiem, jak mam to naprawic. mam 4 pliki. new.php (dodaje przepisy do bazy danych)- który zawiera również w sobie formularz. CODE
formularz fota.php formularz dodawania zdjęc do bazy CODE
upload.php skrypt dodający zdjęcia do bazy. i upload.js - z funkcją WyślijPlik(). I teraz jak w new.php, prawidłowo napisac w formularzu, aby dodawał -NIE osobno plik i osobno przepis jeden pod drugim w tabeli Tylko jednym przyciskiem dodawał razem w jednym wierszu w tabeli bo mam w formularzu fota.php button generujący metodę Wyślijplik(); a w new, submit- dodający przepis... Nie wiem jak to połączyc. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za każdą sugestię. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem co masz w upload.php ale skoro masz 2 rozne formy to musisz przekazac id przepisu do ktorego chcesz dodac zdjecie i tam zrobic update a nie insert. Lub najlepiej zrobic jeden formularz gdzie mozesz dodac wszystko i jednym formem zrobic insert do bazy calego posta.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 21:18 |