![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Otoz odczytuje json i otrzymuje odpowiedz w takim formacie: ![]() ... ![]() Zaznaczę, że pierwszy klucz jest rozny wiec nie moge go bezposrednio uzyc. To samo niestety z drugim podkluczem "pages". Potrzebuje tylko z pierwszego-pierwszego klucza wartosc pola "name" (w tym przypadku: AP) Probowalem cos takiego - jednak nie smiga. Kod $lolz = json_decode($data, true); reset($lolz); $firstKeyz = key($lolz); reset($lolz[$firstKeyz]); $firstKeyzz = key($lolz[$firstKeyz]); $runy = $lolz[$firstKeyz][$firstKeyzz]["name"]; Nie mam pojecia co moze byc nie tak. Zwraca poprawnie, jednak nie wiem jak dokladnie uzyc key/reset. Jesli moglbym prosic, prosilbym o ewentualny przyklad pasujacy do mojego problemu bym mogl to zrozumiec ![]() NVM, z jakiegos powodu pominalem "pages" , juz all smiga P.s. aby temat sie nie zmarnowal, moze jakies ewentualne rady jak to wszystko uprościć? Ten post edytował konradmm 29.01.2015, 13:30:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 04:17 |