![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! To dopiero moje pierwsze kroki w temacie dlatego proszę o dużą wyrozumiałość (nie znalazłem nic na forum) .
Mam problem na domenie zamieściłem portal w którym użytkownicy mogą zamieszczać np. swoje ogłoszenia (wszystko zrobiłem wg instrukcji) . Jako administrator mogę dodawać użytkowników i ich dane przesyłają się do mojej bazy danych. Z kolei jako zwykły użytkownik nie mogę się zalogować na utworzone wcześniej konto ani nie mogę utworzyć nowego. Wyskakuje błąd: " Database_Exception [ 1364 ]: Field 'active' doesn't have a default value [ INSERT INTO `users` ... " wcześniej ten błąd dotyczył innego wiersza (płeć), który został usunięty z domeny i bazy danych (myślałem, że z tym coś jest nie tak). Przepraszam za mój laicki język ![]() Z góry dziękuję za pomoc MODPATH/database/classes/kohana/database/mysql.php [ 178 ] 173 { 174 // This benchmark is worthless 175 Profiler::delete($benchmark); 176 } 177 178 throw new Database_Exception(':error [ :query ]', 179 array(':error' => mysql_error($this->_connection), ':query' => $sql), 180 mysql_errno($this->_connection)); 181 } 182 183 if (isset($benchmark)) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:37 |