![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Państwa
Do zaoferowania mam zaprojektowanie i stworzenie aplikacji okienkowych pod Windows, aplikacji PHP/MySQL oraz konfiguracje i administrację serwerem www. Oprogramowanie Windows - monitor dostępności strony www - generatory stron wm zarządzania zapleczem - systeww, treści itp - system zarządzania linkami - system sprzedaży linków/tekstów - system zarządzania katalogami - roboty sieciowe - parsery stron www - dodawarkę + skrypt PHP do niej - generator szablonów stron www Aplikacje PHP/MySQL - systemy CMS - systemy zarządzania i budowania zaplecza - skrypty na zaplecze wartościowe i te mniej wartościowe - modyfikacje istniejącego już oprogramowania - optymalizacja istniejących aplikacji PHP - skrypty ogłoszeń nieruchomości, motoryzacja itp Konfiguracja serwera www - instalacja oraz konfiguracja Linux, PHP, MySQL Apache, phpMyAdmin - instalacja dodatkowych modułów - podniesienie poziomu zabezpieczeń serwera(fail2ban itp) - administracja serwerem VPS Zabezpieczenie serwera - Zabezpieczenie serwera dotyczy Apache, SSH, niebezpiecznych funkcji PHP. Zabezpieczenie jest na poziomie podstawowym jakie wymaga VPS, aczkolwiek znacznie podnosi poziom zabezpieczenia serwera. Pocięcie oraz zakodowaine szablonu do XHTML/CSS - Oprócz w/w wykonuję wiele innych prac na serwerze www, w tym samo zabezpieczenie serwera, instalacja dodatkowych modułów itp. Oczywiście istnieje możliwość instalacji na serwerze tego co chce klient, więc pod tym względem jestem otwarta na propozycje, i nie ma najmniejszego problemu z konfiguracją serwera pod konkretne skrypty, lub wymagania klienta. Pozostale: - Opieka serwerem dedykowanym/vps - Opieka nad strona internetowa - Pisanie postow, tematow na forum Inne zlecenie? Swietnie! Pisz smialo! Każdy serwer jaki zainstaluje i skonfiguruje, mogę bez najmniejszych problemów monitorować przez kilka dni, aby sprawdzić jak się spisuje. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW lub e-mail. Kontakt e-mail: martyna.siedlczak@onet.pl PW na forum Ten post edytował webit 28.01.2015, 08:49:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:01 |