![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mój problem jak zwykle zapewne jest dość lameski... Mam 2 skrypty jeden wyświetla ilość wszystkich odwiedzin (odsłon) strony a drugi wyśwetla ilość odwiedzin unikalnych (czyli kazdy ip jestw ywswietlany raz poczym zosatje zbanowany) i oddzielnie wszysto ładnie działa ale gdy wrzuce ja na jedna stronę to zaczyna się jakis konflikt... Przypuszczam, że wtedy parser poprostu sie gubi bo są zastosowane podobne funkcje i zmienne - ale jak zmienniam nazyw zmiennych to skrypt w ogiole przestaje działać a nie kumams ie w tym jeszcze do tego stopnia aby jakos to ze sobą logicznie połączyć.. Dlatego może ktoś z was będziei wiedział dlaczego się tak dzieje i jak ewentualnie można by to poprawić..
Licznik odwiedzin unikalnych:
Licznik wszystkich odwiedzin z mozliwoscia banowania wybranych ip:
Do tego 2 pliki textowe którym nadaje chmod 777 licznik.txt i licznik-ip.txt (dla unikalnych). Ilosc tych odwiedzin wyswietlam includujac sobie pliki licznik.txt i licznik-ip.txt \//\\/ Ten post edytował Volume 14.12.2004, 15:20:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:27 |