![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje możliwość przesłania zmiennej $logged ze strony logowania do np strony głównej? z właściwą jej wartością?
Chciałabym sprawdzić sesję i przykładowo jeśli użytkownik jest zalogowany to wynik rozgywki zapisać. Tylko w jaki sposób można to sprawdzić? Próbowałam też sposobu z
aczkolwiek w żaden sposób nie chce działać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już to przeglądałam właśnie i stąd moje pytanie, czy w innym miejscu niż powiedzmy w pliku A.php gdzie się użytkownik zalogował ? mam zadeklarować to jakoś globalnie żeby móc się do tego odwoływać z innych miejsc?
Analizując pierwszy przykład na tej stronie, sesja sama wie gdzie się użytkownik przemeiszcza? skąd wie kiedy zwiększyć licznik? Ok brakowało mi wywołania session_start(); na wszytskich podstronach ![]() Dzięki za podsuniecie pomysłu! Ten post edytował KrakersK 23.01.2015, 18:16:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:46 |