![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w 1 pliku mam skrypt do logowania się na strone:
w 2 pliku mam kod
jeżeli nie podano danych skrypt ma wyświetlić komunikat i to robi problem jest w tym że wyświetla nowe okno ja potrzebuje żeby skrypt wyświetlił pod oknem logowania komunikat. Czyli moje pytanie jest następujące jak wyświetlić komunikat w konkretnym miejscu na stronie a nie w nowym oknie?? Ten post edytował kuxi 22.01.2015, 19:04:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 6.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
echo "Podany login i/lub hasło jest nieprawidłowe.";
W tym miejscu robisz przekierowanie do strony logowania, możesz podać jakis parametr w linku. Na stronie logowania sprawdzasz jaka wartosc ma pobrany parametr i piszesz sobie ifa w ktorym masz ze albo Ci wyswietli info albo nie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale skrypt może być wykorzystany na np 5 stronach skąd wtedy mam wiedzieć na która stronę przekierować
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 1: radziłbym ci zabezpieczyć pola w ktore uzytkownik moze wprowadzac dane przed wprowadzaniem w nie skryptow hakerzy moga ci uszkodzic bazedanych
![]() po 2: nie za bardzo rozumiem co chcesz osiągąć i co wyswietlić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:47 |