![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z działaniem codeignitera. Po wrzuceniu frameworka na serwer i wpisując w przeglądarce adres przykladowa-domena.pl/codeigniter/ odpala mi się domyślny kontroler "welcome.php", tworząc na początek sesje logowania po wciśnięciu przycisku loguj wyskakuje komunikat "404 - The request /agap/login was not found on this server.", dodatkowo jak spróbowałem odpalić prawidłowo wyświetlający się startowy "welcome" po wpisaniu przykladowa-domena.pl/folder/welcome/index/ wyskakuje mi ten sam komunikat. Jak na razie wykonałem: 1. w config.php usunąłem index_page i dodałem base_url w postaci 'http://domena.pl/folder/' 2. w htaccess dopisałem zalecany w podręczniku kod:
3. baza danych jest na innym serwerze niż domena więc skopiowałem na wewnętrzny w firmie ftp i odpaliłem to samo jeszcze raz ale z wewnętrznego ip, z tym samym rezultatem.... podejrzewam że albo zamuliłem i przeoczyłem coś banalnego albo mam jakąś niezgodność codeignitera z wersją php na serwerze (home.pl) jakiś pomysł co robię nie tak lub co przeoczyłem?? z góry dzięki za podpowiedź nikt nie ma pomysłu?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:25 |