![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam duży problem i jeszcze za bardzo nie wiem czy wina leży po stronie sql'a czy portalu. Niedawno temu nastąpiła zmiana daty, mój sql sam tworzy sobie tabele na dany rok, problem w tym że, że zgubił mi gdzieś rok 2014(oczywiście wszystkie dane mam) - nie wyświetla się zakładka. 2012 2013 2015 Nie za bardzo wiem jak sobie z tym poradzić, prosiłbym o kilka sugestii. Z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie poszedł się upić bo rok był kiepski.
Jak możesz to prześlij mi trochę swojej porannej herbaty bo mi się fusy skończyły :/ I co to za nazwa tematu? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież to nie portal poetycki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
wystarczy, że będę wiedział gdzie szukać, a z reszta sobie sam poradzę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek
Gdzie szukac? W mysql. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sory, jakie pytanie , taka odpowiedź. Skad mamy wiedziec jaki masz skrypt, skad mamy wiedziec o jakoch tabelach mowa czy o zakladakach jakis o ktorych mowisz... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:47 |