![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć,
Poszukuję dorywczej pracy. To znaczy interesuje mnie coś związaną z dziedziną: - hosting WWW - hosting gier - fora internetowe Stanowisko: Obsługa klienta / pozyskiwanie klientów / wsparcie techniczne. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w tej branży. Również nie wykluczam prowadzenie/zajmowanie się forów internetowych. Projektuje for'a od kilku lat, więc powiedzmy mam do tego "smykałkę" w każdym znaczeniu tego słowa. Jestem dostępny od rana do wieczora przy komputerze, więc z dostępnością nie ma najmniejszego problemu. Jeśli jakaś firma, bądź osoba prywatna jest mi wstanie coś zaproponować - jestem otwarty na wszelkiego rodzaju oferty współpracy. Jakiekolwiek zajęcie, aby wzbogadzić swoją "dziurawą" kieszeń. Proszę o kontakt na e-mail. Po czym możemy przejść na wyrazistą metodę kontaktu, czy ustalenia wszelakich szczegółów pracy. Dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ibiecuszek@gmail.com Otrzymałem juz parę fajnych propozycji. Czekam na więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) up (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ref (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował bicek 20.01.2015, 14:42:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:48 |