![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Czy możecie mi powiedzieć jak to naprawić ? Otóż mam pewną strone i gdy otwieram w IE (Internet Explorer 6.0 PL)to normalnie wygląda lecz gdy otwieram ja w mojej mozilli (Mozilla Firefox 1.0 PL) to cały obraz się rozwala. kolumną są poprzesuwane cała oprawa graficzna jest nie na swoim miejscu ! Co z tym moge zrobić !?! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawić kod musisz. Jak nie umiesz to poproś jakiegoś znajomego, który Ci to zrobi za piwo
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() moze jakaś mała podpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak juz jestem zmuszony do piasania czegos w html i zeby to jakos wygladalo, to uzywam tego:
http://validator.w3.org/ To pomoze Ci usunac wszystkie bledy ze stronki i prawdopodobnie nie beda Ci sie rozjezdzaly kolumny ![]() Pozdrawiam Ten post edytował pusiek.org 13.12.2004, 20:08:03 -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
php pocz -> po stronie przegladarki
Przy okazji prosze poprawic nazwe tematu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Shadow @ 2004-12-13 19:55:04) ![]() ![]() moze jakaś mała podpowiedz Może ty nam najpierw dasz link do tego czegoś bo chceilibyśmy zobaczyć źródło bo inaczej niby jak mamy poprawić ten kod? Narazie to wygląda jak kawał o blondynce. Przychodzi blondynka do mechanika, on się pyta co się stało, a blondynka... auto nie jedzie ;] A przekręciła pani kluczyk? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:01 |