![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2014 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem logiczny Zacznę od opisania tego co mam. -podstrona w php która jak nie wyłapie żadnego isset($_GET) ładuje wyszukiwarkę - Wyszukiwarka obsługiwana ajaxem do wyświetlania ogłoszeń (http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowego1.bhtml?gclid=CN6botX5mMMCFSIGwwodq1IA6g) coś jak tu tylko że cała nawigacja i wyniki ajaxem !!WAŻNE do wyników jest zrobione stronicowanie tez ajax. - ogłoszenia to <a href> do tego samego pliku php ładowane już z przeładowaniem strony w php wyłapuje isset($_GET['show']) i wyświetla detale ogłoszenia. - i teraz pod tymi detalami chce umieścić przycisk/link 'Powrót' który przeniesie mnie z powrotem do do tej strony i tych danych które wyszukał użytkownik. Troszkę ciężko mi to wytłumaczyć mam nadzieję że choć troszku zrozumiecie o co mi chodzi. - problemy widzę dwa: 1) przesyłanie/zapisanie aktualnych opcji wyszukiwarki + strony z wynikami 2) POWRÓT - musi jednocześnie przeładować stronę + odpalić AJAX Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:07 |