![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem to zle miejsce ale jak zrobic polskie znaki bo cos niebardzo pamietam prosze o pomoc...
-------------------- Ponownie wrocilem, cieszycie sie??:)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciezko jest napisac:
<meta HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset ISO-8859-2"> prawda?? -------------------- Ponownie wrocilem, cieszycie sie??:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kamilk00 @ 2004-12-13 20:50:24) ciezko jest napisac: <meta HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset ISO-8859-2"> prawda?? ciężko wejść na onet czy też cokolwiek i skopiować ze żródła?? ------------- no o co Ci chodzi? masz pretensje że tego nagłówka nie napisaliśmy?? ja nie wiedziałem że o to Ci chodzi - gdybyś napisał "jakie nagłówki podać w head żeby używać kodowania iso-8859-2" to może bym to wpisał - a tak dałem linka gdzie możesz znaleźć wszystko na ten temat... zresztą ja tego kodu nie pamiętam - zawsze sobie kopiuję skądś... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tez dodam że sam HTML tu nie pomoże, trzeba tez w pliku php ustawić header()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual z Content-type
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:57 |