![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, może mógłby ktoś mi pomóc, mam problem z pewną stronką którą skopiowałem z pewnego serwera gdzie tą stronke zrobiłem i działa, wszystkie pliki skopiowałem na serwer Apache zainstalowany na kompie XAMPP.
Serwer działa, sprawdzałem różne pliki php itp, ale ta stronka skopiowana do folderu htdocs wywala error 500: C:/xampp/htdocs/public_html/.htaccess: Invalid command 'ExpiresActive', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration na forum gdzieś sprawdziłem, żeby usunąć # z: httpd.conf usunąłem '#' LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so i teraz nie wywala błędu ale w ogóle nic nie wyświetla. Ładuje się strona i nic nie wyświetla. Plik htaccess wygląda tak:
ma może ktoś jakieś rady? Jestem całkowicie zielony:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mam problem z pewną stronką którą skopiowałem z pewnego serwera gdzie tą stronke zrobiłem i działa, to skopiowałeś i nie wiesz jak naprawić? Raportowanie błędów włączone? Ten post edytował Pyton_000 14.01.2015, 00:17:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem właśnie bo kodem na tej stronie się nie zajmowałem, chciałem sobie zmodyfikować u siebie na Apache tą stronkę i skopiowałem z serwera wszystkie pliki. Ten błąd znalazłem w Apache pliku logs/error.
Ten post edytował Mastersieciweb 14.01.2015, 00:28:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 35 Dołączył: 29.12.2014 Skąd: Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź.
Według tego musisz mieć odblokowany moduł mod_expires |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co masz w error logu apacha?
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
wywalało ten błąd:
C:/xampp/htdocs/public_html/.htaccess: Invalid command 'ExpiresActive', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration i w httpd.conf usunąłem '#' LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so ale teraz nie pokazuje się błąd zaden ale też nic się nie wyświetla |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal to:
ExpiresActive On ExpiresDefault A0 |
|
|
![]()
|
|
nadal pustą strone wyświetla
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 11:17 |