![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Sulejówek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś pomógłby mi napisac skrypt który wyoływałby jakiś inny skrypt no co 24h a drugi np w każdy piatek o 13:00. Odrazu mówie jestem dopiero co po przeczytaniu kursiku i sam napisałem 3 skrypciki a najpowazniejszy to taki odpowiadający za strzelanie. Czyli jest prawdopodobienstwo i 10 strzeań i skrypt liczy ile było pudeł
![]() ![]() -------------------- gry komputerowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj do tego crona (unixy), lub harmonogramu zadan w windowsie i wywoluj ten skrypt.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstaowe pytanie. Jak to ma dzialac? Na serwerze chcesz uruchamiac skrypt? Czy po stronie uzytkownika?
PIerwszy prpblem to najlepiej usunac przez sesje. poczytaj cos o sesjach. Zakladasz czas zycia sesji. Startujac ja o okreslonej godzinie. Drugi podobnie tylko musisz wywolywac f-cje zaleznie od daty: $data = date("d") w zaleznosci co chcesz czytac. Pozdr. MS -------------------- Apache 2.0.52 - PHP 5.0.2 - MySQL 4.0.21
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Sulejówek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzienks jak bedą jakieś efekty to je wam przedstawie
![]() -------------------- gry komputerowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 00:56 |