![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sprawa dodawania rekordu i usuwania juz zalatwiona teraz najtrudniejsze czyli wyszukiwanie rekordow:
chcialbym aby po wybraniu slinik,model,rocznik i wpisaniu danej wartosci pokazalo mi wszystkie samochody narazie mam dwie tabele audi i seat, lecz mi to nie dziala pewni e jest tu wszystko zle |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko po co rozwijasz marki na osobne tabele? Zrób jedną "samochody" a w niej kolumna marka, model itp..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim włącz wyświetlanie błędów, korzystaj z var_dump i sprawdź jakie wartości na poszczególnym etapie są zwracane.
tutaj nie masz przypadkiem literówki? jeśli masz to przejrzyj kilka razy kod i popraw wszystkie tego typu błędy Tutaj są jakieś dwa średniki na końcu, nie wiadomo po co. Zmienna $model pojawia się tutaj po raz pierwszy, więc do DB trafia zapytanie "SELECT * FROM audi WHERE model=", co za pewne nie jest prawidłowe. I na koniec najważniejsze: FILTROWANIE DANYCH Ten post edytował zidek 9.01.2015, 07:41:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:05 |