![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposób wydrukowac formularz z pominieciem okna dialogowego drukarki wykorzystywałem funkcję JS window.print();
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy nie spotkałem się ze skryptem JS z pominięciem okna dialogowego drukarki...
Jaki to ma związek z php? -------------------- r.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobić zeby po naciśnięciu przycisku drukuj nie otwieralo się okno dialogowe drukarki (podajesz ile stron chcesz drukowac itp) tylko od razu nastapił wydruk czy sa jakies funkcje w php do obsługi drukarek w manualu nie znalazłem (chyba źle szukałem) :oops:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czy sa jakies funkcje w php do obsługi drukarek
Znajomosc pojecia Server-side sie klania. Jesli juz to mozesz cos w JavaScripcie zrobic. Wg mnie nie da sie zrobic tego bez pominiecia tego okna. Poza tym bylo by to glupie. Wchodzisz na jakakolwiek stronke, a ona zaczyna sie drukowac. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim skromnym zdaniem nie da się czegoś takiego zrobić, efektem skryptu drukowania jest to że windows domyślnie wywala to okno.
-------------------- Skrypt komisu samochodowego na sprzedaż .//
Oficjalna polska strona Devastation ..// |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:51 |