![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam wszystkich do oceny mojej strony. Ma dopiero tydzień więc proszę o wyrozumiałość...
głownie proszę o ocene pomysłu teamtyki strony oraz treści [humor tylko dla wybranych] ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie jest bardzo fajnie, ale poprawiłbym lewą i prawą kolumnę, tak aby były równo ze sobą, w sumie lepiej by nawet wyglądało jakby były równo z środkiem.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczniemy od przeglądarek:
![]() Opera FireFox Grafika całkiem wporządku chodź mogło by być lepiej, popracuj nad stroną pod względem graficznym czyli dopracowanie i pod względem Przeglądarek, żeby twoja strona zyskała na popularności proponuje jakas zgodnośc z standardami W3C ![]() Validator W3C CSS Validator W3C Reszte ocenimy po poprawieniu błedów ![]() Ocena: 5/10 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o mnie, to mi się podoba. Dobry pomysł z kolorystyką strony, te obrazki na górze też są ładne. Tylko te "Startowa Ulubione Zapisz " trochę zbyt blade. Dorobiłbym tam jakieś obrazki albo coś. I jeszcze jedno: na ssamym dole jest trochę pustej przestrzeni oraz pasek przewijania. Radziłbym to zlikwidować
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie podoba mi się. Popraw tylko prawą i lewa kolumne tak aby były równe ze sobą i te "startowa ulubione zapisz" zrobiłbym pod postacią ikone i umieściłbym je gdzie indziej
![]() -------------------- Warsztat: Slackware 10 | Apache 2.0.52 | PHP 4.3.9 | MySQL 4.1.7 | PgSQL 7.4.6
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo podobny do laya zamy(wygląd bloków i newsów) a tak to zaciemny i sypie mi sie na ie
-------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie stronka mi sie podoba LOGO <ok>Powiększ troszkę ramkę wbudowaną,
troche jest za mała widać to przy otwieraniu linków szczególnie dowcipów.Brakuje mi tu jakiś śmiesznych FOTEK ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 18:35 |