![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Stworzyłem stronkę w notatniku, beż żadnego panelu itp i okazało się, że klient potrzebuje czasem samodzielnie coś zmodyfikować. Nie będę go uczytł HTMLa, więc zastanawiam się, czy da się jakoś w miejsca gdzie potrzebna jest czasem jakaś modyfikacja wrzucić jakiś edytor wysiwyg. Ściągnąłem sobie ckeditora ale tam mam tysiące plików i nie zabardzo wiem jak by to zintegrować ze stroną (fajnie się to robi z cmsami). U mnie nie ma nawet logowania itp, więc czy w ogóle istnieje możliwośc żeby to jakoś w miarę prosto zaimplementować ? Zna ktoś jakiś sposób ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://docs.ckeditor.com/#!/guide/dev_installation
dział Adding CKEditor to Your Page |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz zrobic logowanie bo wejdzie/gosc klient i tez bedzie mogl edytowac
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem wg tej instrukcji http://docs.ckeditor.com/#!/guide/dev_...or-to-your-page
czyli po prostu stworzyłem plik:
Ale nic mi to tak naprawdę nie daje. Na stronie pojawia się co prawda edytor i mogę sobie w niego wpisywać co chcę, ale nie ma to żadnego odzwierciedlenia w tym co się pojawia na stronie (nic się nie pojawia). (zresztą niby gdzie te dane, które wprowadzam miałyby się zapisywać ?) Może ktoś mi z tym pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaskoczony? co innego prosić o pomoc a o innego o odwalenie całej roboty:
albo Forum: Kupie albo konkretne pytania, czego nie wiesz? jak się za to zabrać? Forum: Kupie Forum: Kupie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ok, to ile chcesz ?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
2h
PW -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:13 |