![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php $zapytanie = mysql_query("SELECT ID, Tytul, Tekst, Autor, Gl, Arch, data FROM `teksty` ORDER BY `teksty`.`data` DESC LIMIT 1"); $wynik_zapytania = mysql_fetch_array($zapytanie); $id = $wynik_zapytania[0]; for($id=$id; $id > 0; $id = $id - 1) { /*Dalszy kod*/ Więc napisałem pętle, która wyświetla elementy od najnowszego, tj. od tego, który ma największe ID. I teraz pytanie- w jaki sposób zmienić kod, aby wyświetlały się one od tego, który ma najnowszą datę? Domyślam się, że muszę zmienić pętlę, ale zupełnie nie mam pomysłu jak. Z góry dziękuję za pomoc. Do usunięcia,rozwiązałem to inaczej. Ten post edytował Adam1808 2.01.2015, 22:02:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 35 Dołączył: 29.12.2014 Skąd: Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie widząc to zapytanie widzę, że pobierasz rekordy, w zasadzie jeden rekord ze wszystkich pobierając ten który ma najświeższą datę
edit. Spóźniłem się ![]() Ten post edytował SpiritCode 2.01.2015, 22:05:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:22 |