![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki fragment kodu:
a zawartosc zmiennej $tresc jest taka: Cytat 1'*@*trekscsd fd 1'*@*sdf sdf sdf sdf s 2'*@*poewirpwoeirpowiepor i 2'*@*sdk;ljf lksdjf ljsdlfkjsldkjflsjdlfkjsldkfj 3'*@*sdfs 4'*@*lolwefwerot yu 5'*@*564sd68w sdf 3wer2 i teraz chcialbym zeby niezaleznie od wartosci tablicy wyswietlalo kazdy element osobno. czyli jakbym zasosowal taki kod jak powyzej wyszloby tak jak jest z zmiennej $tresc. bo w tej chwili z takim kodem wyswietla mi $explode[0] dwukrotnie, bo jest dwa razy 1' . a ja chce zeby wszystko wyswietlalo sie osobno ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2004 Skąd: Puszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy zrozumiałem. http://pl.php.net/foreach/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2004 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok tylko teraz mam kolejny problem
![]()
wszystko prawie ladnie, tylko ze ten kod wyswietla mi takie cos: 1 | tresc minuta 2 | tresc minuta 3 | tresc minuta .... a jak chcialbym zeby mi tego nie numerowalo tylko bylo tak: minuta | tresc minuta | tresc itd ![]() Ten post edytował batat 13.12.2004, 09:13:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:19 |