![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemano,
Robię sobie taki maly skrypt z ogloszeniami, jednak natknąłem się na jeden problem - dodawanie zdjęcia. Wymyslilem jednak ze prosciej bedzie jak uzyje stworzonego kiedyś skryptu do hostingu obrazkow i bede kazał dodawać w tresci ale wydaje mi sie że jest to nei profesjonalne. Macie jakieś pomysły? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest masa gotowych file uploaderów, np. https://blueimp.github.io/jQuery-File-Upload/basic.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 20.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale nie chodzi mi o sam upload obrazków bo tak jak juz pisałem mam coś takiego - chodzi mi bardziej o sposób jak sprawić żeby w danym ogłoszeniu były konkretne zdjęcia. Jakies pomysły?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu zapisuj w bazie id_ogloszenia | nazwa obrazka. Pobierz, wyświetl
|
|
|
![]()
|
|
Wlasnie też tak myślę, i tak będę musiał zrobić
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:01 |