Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [Zlecę] System przyjęć serwisowych
LuKaCzy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Zlecę wykonanie systemu przyjęć serwisowych

System musi zawierać:
- Konta użytkowników (każdy pracownik ma swoje konto w systemie + konta administracyjne do dodawania/blokowania użytkownika)
- Dodawanie nowego zlecenia (Dodanie zapytania do bazy MySQL, a następnie wygenerowanie PDF do pobrania lub wydrukowania)
- Wyszukiwarkę zleceń (Po wprowadzeniu numeru zlecenia pokazują się informacje o zleceniu i możliwość zmiany statusu)
- Możliwość zmiany statusu zlecenia
- Wyświetlanie wszystkich zleceń na stronie (Kategorie: Wszystkie naprawy danego użytkownika, Naprawy do zrobienia, Naprawy do wydania, Naprawy Door-to-door)

Możliwość podpisania umowy o dzieło, najlepiej FV ale nie musi być. Czekam na oferty. Zależy mi na szybkim zamknięciu sprawy.

Ten post edytował LuKaCzy 28.12.2014, 10:27:07
Go to the top of the page
+Quote Post
matthew089

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Realizacją tego typu zleceń zajmuję się już od ponad 8 lat. Biegle posługuję się PHP & MySQL, HTML5 + CSS3, no i oczywiście do tego dochodzi Photoshop (Grafika, tworzenie szablonów stron), JavaScript, JQuery, Ajax. Chętnie podejmę się tego zlecenia. Czas realizacji przewiduję do 48 godzin. Czas realizacji krótki, bo spędzam nad projektem 8 - 16 godzin na dobę, a czas to pieniądz. Cena jest do uzgodnienia. Możemy spisać umowę o dzieło; na działanie i wsparcie techniczne daję 2 lata gwarancji. Moje portfolio mogę przesłać na Pański e-mail. Zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu: 886 398 280 lub adresem e-mail: matthew089@o2.pl. Jestem dziś dostępny od godziny 14.30. Pozdrawiam.

Ten post edytował matthew089 28.12.2014, 12:03:11
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:51