![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam osoby, która wprowadziła by mnie w świat Laravela.
Aktualny poziom to zaawansowany CodeIgniter, który bym chciał właśnie zarzucić na rzecz wspomnianego FW. Głównie chodzi o naukę konsoli, composer, dobre zwyczaje tego FW, konfiguracja, przestrzenie nazw, bezpieczeństwo i pomoc przy napisaniu pierwszych, podstawowych modułów (np. rejestracja, logowanie, jakieś modele, template, językowość). Korzystam z IDE PHPStorm. Forma i cena do uzgodnienia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pytałem o tutoriale.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wykup sobie subskrypcję na miesiąc a przekonasz się, że to nie są tutoriale
-------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]()
|
|
Nie jestem zainteresowany tego typu nauką (stronę znam, to drugi wynik w Google - nie mam bana). Chyba jasno wyraziłem czego (kogo) szukam?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po twoim profilu stwierdzam ze jesteś na tyle rozgarnięty ze nauka frameworka to kwestia po prostu zainstalowania i programowania. Chcesz komuś płacić za co konkretnie? Mogę ci na Skype opowiedzieć co z czym i jak ;-) 70/h
-------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
Chodzi o to, że doświadczenie mam dość duże ale w projektach jestem zawsze jedynym programistą (pracuje na samozatrudnieniu) i nie ma kto mnie naprowadzić w pewnych kwestiach.
I nie chodzi to o typowo programowanie, a o materie, z którą nie miałem nigdy styczności. Głównie chodzi mi o konsole - zerowe doświadczenie, nie wiem jak to ugryźć, jak połączyć IDE z projektem na serwerze itp. Po prostu płacę za to aby ktoś poudawał Senior PHP Developera. Pomógł mi wystartować z projektem, od razu wymusić dobre konwencje, a potem to już sobie poradzę. 70/h Brutto? O kosztach wolałbym porozmawiać na PW. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:53 |