![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam oto ciekawy problem który mnie jako laika przerósł, a więc do rzeczy. Używam Joomla! na wersji PHP 5.3.X i tam IonCube PHP Loader działa poprawnie, lecz po zmianie na 5.5 dostaję komunikat (w przypadku 5.4 to samo): Cytat "Site error: the file .......... requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.5.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation" Więc do .htaccess dodałem (wedle porady hostingodawcy):
Lecz nadal to samo, o dziwo po usunięciu pliku .htaccess nie ma żadnego problemu, z tym wyjątkiem że Joomla! musi być plik .htaccess. Ten post edytował NH3 18.12.2014, 20:23:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo jest zainstalowany ionCube Loader pod wersję php 5.3
Musisz albo zostać przy php 5.3 albo zaktualizować Loader do nowszej wersji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obecnie zainstalowana wersja jest 4.6.1 a najnowsza na stronie producenta to 4.7.3.
Ale... pisałem do supportu IonCube i oni odpisali że... być może jest to spowodowane tym że, prawdopodobnie za względu na przekierowania htaccess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:25 |