![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dlaczego funkcja include nie pobiera plików swf i js powiązanych z plikiem inkludowanym (plik inkludowany jest w katalogu podrzędnym, inkludujący piętro wyżej)? Wygląda to w najprostszy sposób tak: <?php include("NIR_FRAMES/nir_header.php"); ?> a tutaj jest ramka w html <?php include("NIR_FRAMES/nir_footer.php"); ?> Jestem "beton", zniosę wszystkie kpiny :-), a bardzo prosze o pomoc mądrzejszych ode mnie. PAU Zawsze jest dobrze posłuchać mądrzejszych od siebie..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 24 Dołączył: 22.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
include z swf nie ma nic wspólnego. Musi się zgadzać ścieżka już po wygenerowaniu strony a url flasha musi być relatywny do strony, a nie samych folderów php.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję, spróbuję tak zrobić i dam znać.
Wielkie dzięki. Poszperałem, poduczyłem się, dodałem poprawne URL i działa. Jeszcze raz dziekuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:55 |