![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Strona zrobiona w większości w html, na jednej z podstron załączony JavaScript i PHP do wyświetlania obrazków w galerii (ściągnięty z gotowych rozwiązań). Co jakiś czas na podstronach, w górnej części, wyświetla się komunikat: Cytat HTTP/1.1 200 OKDate: Thu, 18 Dec 2014 12:28:27 GMT Server: Apache Accept-Ranges: bytes Content-Length: 3567 Keep-Alive: timeout=15, max=94 Connection: Keep-Alive Content-Type: text/html Zauważyłem też, że przy próbie wejścia na podstronę galerii w php zamiast wyświetlać stronę to mi pobiera plik .php. dopiero za drugim razem mogę wejść na podstronę. Serwer mam w Kei.pl Jeżeli ktoś mógłby się przyjrzeć problemowi z chęcią podam adres strony. Pozdrawiam Ten post edytował af2p 18.12.2014, 13:49:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądzę, że bez wglądu chociaż we fragment kodu, albo podania linku nikt ci tu wiele nie wyczaruje.
Rozumiem, że link podajesz tylko na priv? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie nie koniecznie, nie mam co ukrywać, nie chciałem aby mój post wzięto za próbę reklamy. Tutaj jest strona.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na podstronie "sprzęt" masz na górze dodany skrypt z google analytics. Możliwe ,że to wyświetla na górze komunikat z informacjami o stronie.
Co do galerii, musiałbyś podać kod tej zakładki, bo nie jestem w stanie się na nią dostać, aby się przyjrzeć Ten post edytował Terrorizer 18.12.2014, 14:04:34 |
|
|
![]()
|
|
Mam skrypt od google na każdej stronie, także z php, na nich nie zauważyłem aby się wyświetlał komunikat. Mam też skrypt od Piwik, porównuję statystyki póki co.
Galeria ma w java script: Kod <script type="text/javascript"> hs.graphicsDir = 'javascript/images/'; hs.align = 'center'; hs.transitions = ['expand', 'crossfade']; hs.outlineType = 'rounded-white'; hs.fadeInOut = true; //hs.dimmingOpacity = 0.75; // Add the controlbar if (hs.addSlideshow) hs.addSlideshow({ //slideshowGroup: 'group1', interval: 5000, repeat: false, useControls: true, fixedControls: 'fit', overlayOptions: { opacity: .75, position: 'bottom center', hideOnMouseOut: true } }); </script> Do wyświetlania zdjęć:
|
|
|
![]()
|
|
Stąd wyświetlają się właśnie komunikaty. Skrypty analityczne wyrzucają jakieś dane na temat podstron.
Co do galerii, nie wiem czy coś tutaj mogłoby sprawiać, że strona się pobiera, to cały kod z tej podstrony? Ten post edytował Terrorizer 18.12.2014, 14:14:16 |
|
|
![]()
|
|
Reszta to juz tylko czysty html więc tam raczej nie ma wpływu nic na działanie.
Spróbuję aby strona cała działała w php może to pomoże przynajmniej z ściąganiem pliku. Wygląda na to, że zapisywanie zamiast wyświetlanie strony to wina serwera w Kei. Po przerzuceniu strony do innego usługodawcy problem nie występuje. Widziałem duży ruch na stronie ze strony Kei, przynajmniej coś próbują (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:11 |