![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efekt jaki chciałem uzyskać to pobrać randomowo jeden produkt ze strony i wyświetlić tytuł, fotkę, opis oraz cenę starą + promocyjną. Powiedzmy że działa. Potrzebuję teraz to podlinkować, tzn. aby po kliknięciu w tytuł/fotkę/opis albo cały box kierowało konkretnie do danego produktu. Nie mogę sobie jednak z tym poradzić. Próbowałem opakować całość w <a> ale niestety nic to nie daje. Obecnie po kliknięciu w obrazek kieruje jedynie do jego .jpg. Po kliknięciu w tytuł jest właściwa ścieżka, wystarczyłoby ją lekko przerobić, tzn. dodać do niej na sam początek domenę sklepu i by działało, jednak wyciągając cały tytuł wyciąga razem ze znacznikiem <a>. Czy da się np. wyciągnąć sam text z danego znacznika? Myślę że to by mi mogło pomóc, a jeżeli źle myślę to proszę o nakierowanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj w ten sposób:
zamień na
a to
zamień na
-------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety, nic to nie dało
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki link pojawia się w odnośniku?
-------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie ma ścieżki, jest pusta: localhost/
Ten post edytował Olsz4k 15.12.2014, 22:33:09 |
|
|
![]()
|
|
A taka wersja?
Usunąłem spację, której nie było w przykładach na sourceforge. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:55 |