![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy nie pojawia się wiadomość, że jestem już zalogowany : / |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób print_r tego co jest w $_POST , sprawdź tez poprzez np echo "cokolwiek"; jak interpretuje się kod gdy nie robi tego co oczekujesz.
Masz sql injection w twoim kodzie. Ten post edytował kris2 15.12.2014, 13:01:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za
dodaj -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób print_r tego co jest w $_POST , sprawdź tez poprzez np echo "cokolwiek"; jak interpretuje się kod gdy nie robi tego co oczekujesz. Sprawdziłem chyba wszystko, co się dało. Dla mnie wygląda to tak, że zmienna $_SESSION ma nadaną wartość tylko do momentu opuszczenia podstrony. Cytat Masz sql injection w twoim kodzie. Na początku nie wiedziałem co to jest, ale już sobie to ogarnąłem. Wielkie dzięki dla ciebie. @fastlone W pliku connect.php też jest session_start(), czy robi to jakąś różnicę? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem, że nie ma i dlatego nie zapisuje Ci sesji.
Upewnij się, że nazwy inputów w formularzu logowania pokrywają się z tymi, które sprawdzasz w kodzie php. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Właśnie z tym nie ma problemu, już wielokrotnie sprawdzałem całość "echując" zmienne w różnych częściach skryptu. Całość działa dobrze, zmienne sesji są nadane aż do czasu opuszczenia podstrony (lub zresetowania).
|
|
|
![]()
|
|
Czyli, jeśli dobrze rozumiem, bo kliknięciu button'a przypisuje Ci sesję, która się resetuje przy odświeżeniu strony?
Zmień również warunek na
Jeśli i to zawiedzie, spróbuj to dać w connect.php
Ten post edytował fastlone 15.12.2014, 18:36:11 -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:52 |