![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć mam problem. Mianowicie zrobiłem stronę internetową i przez dwa dni po jej wejściu pokazywało się zdjęcie z tym ,że strona jest w budowie. Teraz zedytowałem plik index.php i niestety strona nie pokazuje nowych rzeczy tylko dalej budowę. Jak sobie z tym poradzić ? Oczywiście ja umiem usunąć cache ,niestety chodzi mi o osoby trzecie które o tym nie wiedzą i jeżeli tego nie naprawię dalej będą myślały ,że strona jest w budowie. Z góry dzięki za pomoc
Ten post edytował kun8 13.12.2014, 12:39:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może pomoże reguła w pliku .htaccess?
Kod DirectoryIndex index.php
-------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ja mam intex.html to mam dać index.html ? sory za głupie pytanie ale jestem początkującym..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli ja mam intex.html to mam dać index.html ? sory za głupie pytanie ale jestem początkującym.. Tak, masz zamienić na .html. Dodałem rozszerzenie .php, bo użyłeś go w pierwszym poście. Jeśli nie zadziała, spróbuj zapoznać się z tą stroną Ten post edytował fastlone 13.12.2014, 16:17:11 -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok strona działa problem jeszcze w tym ,że jak wkleję link na facebooka to tam pojawia się taka miniaturka. I niestety na niej dalej są prace na stronie. Wiecie jak to naprawić ?
|
|
|
![]()
|
|
Facebook cache'uje dane w swoim bliżej nieokreślonym cyklu, za jakiś czas powinien pokazać aktualną wersję.
Jeśli masz jakiś konkretny obrazek, który chciałbyś wykorzystać jako miniaturę, użyj tego kodu -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 24 Dołączył: 22.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do odświeżenia cache facebooka używaj tego:
https://developers.facebook.com/tools/debug |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 13:51 |