![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 303 Pomógł: 1 Dołączył: 24.09.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chodzi o to ze mam wyswietlanie newsow zrobilem skrocenie aby nie wyswietlal sie caly tekst newsa i teraz. Mam button "Read More" jak pod niego podczepic hiperlacze bo chyba tak to trzeba zrobic zeby do danego newsa "rozwinela" sie cala tresc. Probowalem guzikowi piszypisac wlasnie wspomniane hiperlacze i po id zczytac "cos"
Przykladowo kliniety guzik z nesa:
Czyli id jest pobierane, co wiecej get wymyslony ponizej tez wydaje sie ze dziala, ale nie mam pomyslu jak pobrac cala tresc juz w gecie. Pierwotnie to o co mi chodzi jest tu:
Co powinno byc ponizej? Jak to przerobic? Jesli wgl sie da chyba ze jest inne roziwazanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jawnie prosisz o gotowca, nie wiesz co się dzieje chyba
![]() Najpierw określ, czy chcesz zrobić podstronę dla pełnego newsa, czy chcesz pobierać ajaxem całą zawartość. Jeśli robisz oddzielną stronę dla całego newsa, to podajesz id w linku, tak jak napisałeś i wyświetlasz dane z bazy, nie pisz, że nie wiesz jak, bo wywołałeś nawet zapytanie, ogarnij podstawę i wejdź chociaż do manuala, tam są też przykłady takich prostych rzeczy. Wystarczy nawet kliknąć w mysql_query, które się podlinkowało do manuala w Twoim kawałku kodu! ps. Twój skrypt jest podatny na sql injection Ten post edytował Daimos 9.12.2014, 19:30:16 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 303 Pomógł: 1 Dołączył: 24.09.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
problem rozwiazany
![]() mozecie pomoc ew i podpowiedziec jakich funkcji uzyc co do podatnosci na sql injection Ten post edytował viamarimar 9.12.2014, 21:58:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 02:52 |