![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry
![]() Jak w temacie, celowo zamieściłem nieco więcej kodu bo podejżewam, że problem może być związany z poprzednim select'em. iduser znajduje się w drugiej kolumnie tabeli zatem row[1] jest poprawne, a var_dump($row[1]) który jest na samym dole zwraca null... za pewne to coś oczywistego, a jednak kilka dobrych godzin już straciłem ![]() ![]() row[2] którego używam na początku działa jak należy.
Ten post edytował pantomcio 8.12.2014, 18:53:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linijka 15
zliczasz ilość wpisów w tablicy $godziny, wcześniej nie wprowadzając danej zmiennej. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli o to chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 15 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewien, że w tym var_dumpie chciałeś się odwołać do zmiennej $row czy też $rowid, której przyjmujesz wartości z poprzedniego zapytania? -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
$row[1] zamień na $row[0], w obu miejscach w wyżej wymienionym kodzie. Pobierasz wartość jednej komórki, a pierwsza komórka ma id 0. -------------------- Nie bój się kliknąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ahh... ten sam błąd popełniłem niedawno i niczego się nie nauczyłem. Dzięki! Choć najgorsze przede mną więc być może niebawem runda 2
![]() edit: o dziwo zwraca teraz null, natomiast Zdaje się, że działa jak należy. Przyjżę się temu bliżej bo to znów krok do przodu ![]() Ten post edytował pantomcio 8.12.2014, 20:14:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 07:08 |