![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałem na stronce uzyskać nasz (polski) czas... zrobiłem, jak poniżej, ale nie działa :|
Cały czas mi wali czas -7 godzin :| |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeczytaj sobie:
http://php.pl/index.php/phppl/artyku_y/pom...a_sprawa_polska -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem i dobra... ale to nie rozwiązało mojego problemu z tym, że czas jest 7 godzin wstecz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
głupie rozwiązanie jak nie wiem ale możę działa? -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Poczytaj opis funkcji date" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - znacznik Z.
IMHO serwer masz w innej strefie czasowej niż Polska - setlocale tu nie ma nic co rzeczy w tym przypadku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tia... serwer rzeczywiście jest w innej strefie lokalnej, ale myślałem, że mimo wszytsko da się to ustawić.
Poczytałem opis funkcji date i mam pytanko. Już wiem jak można zmienić wartość tego znacznika, ale teraz pytanko jak mogę dzięki temu ustawić godzinę która mnie interesuje ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tego:
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:03 |