![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ci bardziej spostrzegawczy, pewnie już zauważyli, że liczba użytkowników forum spadła nagle prawie o połowę. Kto czytał świątecznego maila, wie dlaczego. :wink:
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brawo
![]() Ja bym jeszcze sugerowal dodac skrypt usuwajacy osoby po dluzszym okresie nie logowania (np 7miesiecy), uprzednio poinformowawszy ta osobe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się zrobić.
![]() Dla dociekliwych: wbrew pozorom takie usunięcie usera to nie jedno zapytanie, tylko modyfikacja 12 tabel. 8O -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dla dociekliwych: wbrew pozorom takie usunięcie usera to nie jedno zapytanie, tylko modyfikacja 12 tabel. 8O
Heh - w koncu phpBB jest dosc rozbudowane - sam kiedys sie niezle zdziwilem, jak chcialem wychlastac kilku userow i uparlem sie, zeby napisac do tego skrypt. Po ogledzinach stwierdzilem, ze recznie bedzie szybciej (tj. przez panel administracyjny) Co do usuniecia tych userow - i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
A ja sie tylko zastanawiam, jak będą (są) oznakowane te posty, które zostały napisane przez już nieistniejacych userów?
A nie chce mi ise ich szukać ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Nie ma takich postów.
![]() ![]() -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jako admin powinienes swiecic przykladem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ci bardziej spostrzegawczy, pewnie już zauważyli, że liczba użytkowników forum spadła nagle prawie o połowę. Kto czytał świątecznego maila, wie dlaczego. :wink: eh.. a moze wreszcie komus by sie chcialo poprawic date przylaczenia co niektorych? 1970 rok jako data przylaczenia robi niezla reklame ;)
i dla dociekliwych to pewnei w 1 zapytaniemudalo sie zrobic ;))) pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurtz w koncu sie pokazales. Mam nadzieje, ze dolaczysz do developerow
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kurtz w koncu sie pokazales. Mam nadzieje, ze dolaczysz do developerow :) a to nie do mnie pytanie misiek.. ;)
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 18:55 |