![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, da się jakoś zrobić tak, żebym nie musiał dodawać public $but; tylko tak jak na dole, i żeby zmienna $but była widoczna ? bo tak dodawać wszystko to trochę bez sensu... jak mam coś z tej funkcji wyświetlać w innym pliku a nie chcę mieszać php z html-em tylko zmienne przekazywać to za każdym razem public ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz przykład ze stackoverflow:
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem tego kodu o.O co to są metody __set i __get, których w tutku, który czytałem wykorzystywało się tylko do nieistniejących zmiennych etc..
Mi chodzi poprostu o swobodne wyświetlanie zmiennych z metody... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z Twojego posta wynika, że nie chcesz tworzyć własności klasy za każdym razem i ma być dynamicznie tworzone, więc właśnie po to zostały zaproponowane metody magiczne __get() i __set()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:57 |