![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 2 Dołączył: 3.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak źle napisałem tytuł to przepraszam nie bardzo wiedziałem jak to napisać a więc tak zacznę od samego początku, mam napisany skrypt na logowanie który działał bardzo dobrze do czasu kiedy miałem linki wewnętrzne typu href="index.php?strona=rejestracja" itp, jednak kiedy dodałem plik .htaccess do mojego serwera ze zmodyfikowanymi adresami URL Fragment kodu .htaccess
Kod DirectoryIndex index.php RewriteEngine on #Statyczne Adresy RewriteRule ^rejestracja?$ ./index.php?strona=rejestracja [NC] RewriteRule ^konto?$ ./index.php?strona=konto [NC] musiałem przestawić linki na: href="http://nazwa.pl/rejestracja", jeżeli chodzi o adresy itp wszystko działa tak jak trzeba po za logowaniem. Kiedy zaloguje się na konto to ładuje mi wszystkie dane do $_SESSION takie jak Login ID czy stan konta, jednak kiedy kliknę w jakiś link od razu cała zawartość $_SESSION znika i zostaje wylogowany. Oto zawartość pliku sesja.php
Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem aby działało mi całe logowanie? teoretycznie mógł bym wrócić do starego typu z href="index.php?strona=..." no ale bardzo mi zależy na takim wyglądzie strony, na wstępie zaznaczam że szukałem rozwiązania jednak z marnym skutkiem. Z góry dziękuje za pomoc. PROBLEM ROZWIĄZANY MOŻNA ZAMKNĄĆ ![]() Ten post edytował troian 2.12.2014, 14:57:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:25 |