![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakis tydzien temu opublikowano blad IE typu DoS, ktory zawiesza przzegladarke. Jest to malutki fragmencik hmtla (niecale 100 znakow). Do tej pory nie ma latki.
Zastanawiam sie czy kiedykolwiek ktos mial jakies nieprzyjemnosci ziwazane z dziurami w IE w postaci wlamu czy tez wgrania aplikacji do systemu ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Pomijając dialery, które dzxiwnym trafem znajduję na dysku po mojej nieobecności (ojciec i brat: "Ja nic nie wiem") oraz "specjalne" klikanie w exploity (eksperymentatorstwo) nie miałem żadnych przykrości z IE.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (niecale 100 znakow)
moglbys podac te 100 znakow? -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moglbym ale nie sadze aby byl to dobry pomysl. Nie chcial bym co chwile restartowac przegladarki wchodzac na strony forumowiczow.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba przyznac, ze kod jest bardzo "zmyslny"
![]() Thx Seth -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słabe komputerki mogą się szybko zawiesić na skrypcie JS, który wywala mały okienka bez przerwy... w nie kończącej się petli... a w tych okienkach znów otwiera się ta strona i tak bez końca...
![]() Inaczej było jak trafiłem na takie cacko napisane w Javie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozna wylaczyc kazdy proces IE bez wiekszych problemow
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Inaczej było jak trafiłem na takie cacko napisane w Javie Java jest lepsza bo do robienia "numerków" nie wykorzystuje błędów innych ale własną siłe, siłę VM!!!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie minelo wiele czasu, a juz mamy kolejny blad zawieszajacy IE (a takze Outlooka i FrontPagea). Tym razem zaledwie 46 znakowa strona pozwala nam na zawieszenie IE. Najgorsze jest jednak to, ze gdy mamy wlaczony podglad pliku w explorerze takze nastapi zawieszenie. Wiecej info na: http://newsroom.chip.pl/news_60219.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm... 100 znakow? 46 znakow?
Sprawdzcie to: <form> <input type crash> </form> (oczywiscie jest to okrojona wersja tego 46-znakowego buga). Polecam http://217.98.136.108/main.php?id=gie -------------------- o_O
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:56 |