![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie wszyscy, chciałbym wiedzieć jak zamienić liczby po przecinku w tabele czy coś innego żeby takie liczby:
Kod 4,20,50,2,500,6 zamienić na jakąś tabelke czy coś by dokończyć tego if'a:
w którym zmienna $friends["Friends"] to liczby po przecinku Ten post edytował xSebaPL 28.11.2014, 20:34:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie rób sobie jaj, próbujesz nas podejść i myślisz, że jak napiszesz ifa, tzn że nie potraktujemy tego, jakbyś chciał gotowca?
Do manuala, raz dwa! explode -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi mi o gotowca, bo ja mam trochę kody zrobione, tylko że znajomych usera w bazie danych mam zapisanych po przecinku, a żeby porównać ich wszystkich to muszę te liczby po przecinku jakoś zamienić na tabelke, by ten if wyglądał tak:
//Edit: Zrobiłem tak i wyskakuje taki błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/lifeinva/public_html/glownaMenu/userslist.php on line 6 //Edit2 Ok, pozmieniałem trochę i działa ![]() Ten post edytował xSebaPL 28.11.2014, 21:01:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:39 |