![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szanowni koledzy,
Proszę o pomoc. Napisałem stronke, ale mam problem z odświeżaniem. Dlaczego po przejściu na inną, pomimo że były zaincludowane, strony całe się odświeżają? Czy winą jest flash? www.produktpolska.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
całe strony się odświeżają, to znaczy co? od nowa rozwija się ten wykres?
no to powiem Ci tylko że to jest oczywiste działanie i nie możesz oczekiwać czegoś innego od zwykłego include. Musisz zastosować ramki albo jakoś inaczej kombinować... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie w tym rzecz.
Inne strony pisane w php nie odświeżają całej strony w przeglądarce, tylko środek strony-zmienia się treść według odnośników, u mnie za każdym razem wszystko się odświeża to znaczy że cała strona łąduje się od nowa mimo że to jest jedna strona a podstrony są includowane. Ktoś ma wyjście z sytuacji? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:59 |