![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jakis czas temu postanowilem wykonac pierwsza strone, niestety mam z nia ogromne problemy. Pierwszy problem jaki mi na ta chwile siedzi to wysrodkowanie swojej strony. Niestety probuje zrobic to w kazdy mozliwy sposob i nic. Dodam ze chce ja zrobic responsywna i wlasciwie ta kwestia na ta chwile sie sprawdza, jednak strona ciagle pozostaje w lewej czescie przegladarki. (Temat chcialbym aby zostal i mogl skonczyc strone z wasza pomoca). Jesli chodzi o poczatek kodu CSS w ktorym staram sie wysrodkowac strone to wyglada on tak: Kod * {margin:0px; padding: 0px;border:none;}
body { font: 16px Verdana; line-height:1.6; background: #FFFFFF; } #wrapper { width:90%; overflow:hidden;margin:0 auto; position: relative;} #container {margin: 0 auto; padding: 15px; } Ten post edytował flouki 27.11.2014, 01:00:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę odkopane, ale jakby ktoś miał jeszcze z tym problem bądź Ty to użyj margin:0 auto; dla wybranego elementu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odkop bez sensu tym bardziej że jak byk masz tam margin: 0 auto;
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:37 |