![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe czy hydepark pobije rekord podforum php (chodzi o ilość postów i tematów) :?:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje ze sie tak nie stanie. Inaczej forum straci duuuzo na wartosci.
-------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam nadzieje ze sie tak nie stanie. Inaczej forum straci duuuzo na wartosci. Oby tak się nie stało, bo to jest forum php.pl, a nie hydepark.pl ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Oby tak się nie stało, bo to jest forum php.pl, a nie hydepark.pl
![]() Zgadzam sie z toba Mac ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden z głosów na nie jest mój.
Hydepark to poprostu miły dodatek - miejsce do rozmów między nami php-owcami. Gdzie będziemy szukać forum tego typu, jak tu są sami swoi? Mimo wszystko nie zapominajmy po co tu jesteśmy. Zarejestrowaliśmy się na forum, aby uczyć siebie i innych php (ewentualnie innych podobnych języków lub takich, które mogą służyć jako dodatek (MySQL)). Pozdrawiam Hypera, który wreszcie zdecydował się założyć Hydepark ![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pozdrawiam Hypera, który wreszcie zdecydował się założyć Hydepark
![]() Z tego co wiem to chyba haiaw zalozyl hydepark. A moze sie myle :?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie pozdrawiam Haiaw'a
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Pozdrawiam Hypera, który wreszcie zdecydował się założyć Hydepark
![]() Z tego co wiem to chyba haiaw zalozyl hydepark. A moze sie myle :?: Zalozyl Hyper, bo admina sie tu jeszcze nie dorobilem ![]() No ale namawiac to ja go namawialem 8) -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to przepraszam
![]() |
|
|
![]()
|
|
A moze by ustalic nowy rekord ilosci osob on-line :?:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat A moze by ustalic nowy rekord ilosci osob on-line :?: Wpadłem na chwilkę, ale o 22.00 będę na dłużej i o tej porze proponuję ustanowić nowy rekord, a więc panowie zbiórka:!:
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:55 |