![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktos moze zerknac co tu jest nie tak w kodzie?? Zaznaczam ze wszystkie kolumny w bazie istnieja. i laczyc tez sie laczy bo bledy nie wywala.
Szukalem w google, siedze 3 dzien i nie moge nic wyyslic. id, number, price to jest INT w bazie Zapomnialem, przepraszam: Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object in C:\wamp\www\edit.php on line 35 Wiem co znaczy blad, nie wiem jak naprawic. tak w razie w to pisze Ten post edytował Waloch016 19.11.2014, 11:42:13 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Czy naprawde to taki problem napisać, czym objawia się błąd?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://stackoverflow.com/questions/1705346...my-mysqli-query
Policz ile masz ? a ile danych bindujesz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zanim zadasz kolejne pytanie zastosuj sie tez do tego:
Temat: Jak poprawnie zada pytanie Bo masz procz tego co napisał Turson całą masę innych błędów, ale ich nie widzisz, bo nie wyswietlasz ich na ekranie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włączyłem raportowanie i dalej wywala tylko bind param a jak z bind param usunalem id dalej to samo.
Ten post edytował Waloch016 19.11.2014, 11:47:42 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Bo FATAL ERROR powoduje, ze nie dochodzisz do pozostalych bledow. Jak sie uporasz z FATAL ERROREM, to zobaczysz inne bledy
![]() Zobacz co zwraca ci PREPARE a moze doznasz olsnienia. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem co jest grane... nie daje rady juz kod mi sie w oczach wli..
-------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu zobacz w manualu MySQL jak UPDATE powinien wyglądać
|
|
|
![]()
|
|
Ok, mam ale danych w bazie nie zmienia...
-------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Po pierwsze: pokaz kod po poprawkach
Po drugie: a poprawiles bledy o ktorych mowilem? Te bledy, ktore mialy ci sie pojawic po zastosowaniu do tematu, do ktorego cie odeslalem. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie wywala mi bledow nic a nic -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Wywal to:
header('Location: booking.php'); Nadal nie masz bledow na ekranie? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ani jednego. Tylko wyswietla ze jest updated ale nie robi update bazy
Ten post edytował Waloch016 19.11.2014, 12:52:55 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Niemozliwe.... przeciez o to:
$_POST['$car'], $_POST['$date'], $_POST['$time'], $_POST['$number'], ..... Powinno rzucac samymi NOTICEami.... przeciez nie masz w POST takich pol -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Kompletnie ani jednego bledu.
Dalem tak ale dalej bez reakcji -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Napisalem ci gdzie masz blad
Dane typu $_POST['$car'], nie istnieją. Nie masz w formularzu takich pol. Staraj sie prosze czytac dokladniej co ci piszą. A to ze nie widzisz tych bledow to nadal niemozliwe. No chyba ze masz jakąś wlasną funkcje do obslugi bledow, ale tego w kodzie nie widac. Bledow tych mozesz tez nie widziec, bo moze masz zwaloną strukture HTML i one są gdzies czyms zasloniete. Pewnie w kodzie wygenerowanej strony juz je zobaczysz. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Mam Noticy. Próbuje tak:
Nie idzie. Dlaczego?? Ten post edytował Waloch016 19.11.2014, 13:55:04 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
![]() $_POST['$car'], Nadal odwolujesz sie do pol, ktorych nie ma.... kurcze, naprawde nie rozrozniasz $car od car ? Analogicznie reszta -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Mój błąd nie zauwazylem tego. Tak jak powiedzialem juz mi leb peka ;p Ale mam następne pytanko
![]() Mam taki kod wyswietlania:
Działa to idealnie. Moje pytanie jest takie jak wyswetlic zeby co drugi rekord (linia) mial inny kolor. np. szary-bialy-szary-bialy itd... nigdy w sumie nie stylowalem tabeli i sie z nimi nie bawilem wiec nie do konca wiem... Ten post edytował Waloch016 19.11.2014, 14:23:34 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
Załatwisz to w CSS nth-child albo w PHP definiujesz zmienną $i przed pętlą, liczysz modulo w petli i inkrementujesz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:36 |