![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
1.
Napisałem metodą prób i błędów taki skrypt dzięki któremu mogę edytować wpisy w bazie danych. Możliwe że jest jakiś prostszy sposób... Napisałem go na postawie tego który wyświetlał dane z tabeli w ładnej ramce. 2.
Wszystko działa super poza tym że w kodzie z podpunktu 2. rekordy z bazy danych wyświetlają się całe i prawidłowo (typu "jestem sobie janek") W skrypcie z podpunktu 1. w polach wyświetlają się tylko pierwsze wyrazy ("jestem"). Ma ktoś pomysł dlaczego tak to jest? I jeszcze kwestia samych dużych i normalnych liter .. Druga kwestia to czego użyć żeby zastąpić dane z tabeli, danymi zedytowanymi przez ten formularz? mysql_fetch_lengths czy np. zwykłe zapytanie z poleceniem UPDATE tak w tym temacie http://forum.php.pl/index.php?showtopic=168494 ? Dodaje też screeny http://imgur.com/a/9j163 pierwszy to kod z podpunktu 2, a drugi obrazek to kod z podpunktu 1. Ten post edytował djsamiryi 13.11.2014, 20:40:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Podstawy html...
Nie: value=jestem sobie janek a: value="jestem sobie janek" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serdeczne Dzięki
![]() Lecz dalej jest problem z tym że wyświetla tylko wielkimi literami.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pewnie ustawiles gdzies w css by wszystko wyswietlal z duzych liter
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:54 |