![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
kilka miesięcy temu wpadłam na pomysł stworzenia strony internetowej o charakterze spolecznościowo-informacyjnym. Tak wiem, mój pomysł na startup nie brzmi super rewolucyjnie i takowym pomysłem nie jest, ale jego rozwiązanie jest dosc rewolucyjne i nowoczesne. Znalazłam programiste, który od razu zgodził się wykonać projekt i chciał wejść do ekipy, ale teraz potrzebujemy pomocy i szukamy kogoś z większym doświadczeniem i umiejętnościami. Strona jest w wiekszości napisana, potrzebujemy kogoś kto sprawdzi kod i doda kilka opcji. Nie interesuje mnie współpraca zdalna, swoje pomysly przekazuje tylko face-to-face. Jesli ktos bylby chetny sie ze mną spotkac, to proszę o kontakt mailowy: startupcrew@gmail.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To zależy Ci na skończonym projekcie czy nie? face-to-face - wiesz co to basecamp i skype?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ojj czasem technika nie sprawdza się wszędzie i są sytuacje w których rozmowa face to face jest niezastąpiona. Poza tym nie wyobrażam sobie,żeby zostawić projekt obcemu człowiekowi na miesiąc czy dwa, bez odpowiedniej komunikacji z nim. Jest to wygodne, ale ten człowiek nie wie co ja mam w głowie i jak ja to widzę. Profesjonalni programiści powinni wiedzieć, że najlepszą reklamą dla nich jest zadowolony klient mający produkt taki o jakim sobie zamarzył.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ten człowiek nie wie co ja mam w głowie i jak ja to widzę. Profesjonalni programiści powinni wiedzieć, że najlepszą reklamą dla nich jest zadowolony klient mający produkt taki o jakim sobie zamarzył. super - programista musi być profesjonalny a klient to już nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
dzięukuje za uwage, ale to jest już spisane. Napisałam nawet, że "Strona jest w większości napisana, potrzebujemy kogoś kto sprawdzi kod i doda kilka opcji". Chodzi o to, ze ja potrzebuje kilku spotkań, żeby przedyskutować efekty i ewentualnie nanieść poprawki. Dziękuję wszystkim, którzy się zgłaszają i szanują moje podejście.
Tej stronie niewiele brakuje do wystartowania, a ja chce pracować z kimś, kto bedzie wart zaufania. Nie powierze tego projektu osobie, którą mialabym zobaczyc ze dwa razy przez skype'a. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 19:02 |