![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie banalne
![]() Cytat <SCRIPT>
<!-- function PokazNews(url, width, height) { var pokaz = window.open(url,"PokazNews",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no,left=50,top=50' ); } //--> </SCRIPT> <SCRIPT> <!-- function PokazKom(url, width, height) { var comments = window.open(url,"PokazCom",'width=' + width + ',height=' + height + ',resizable=0,scrollbars=yes,menubar=no,left=50,top=50' ); a dalej: Cytat echo "$tresc_e <A HREF="java script:PokazNews('news.php?id=$uid',650,300)">[ Więcej ]</a>";
} else{ echo "$tresc_ex[1] <A HREF="java script:PokazNews('news.php?id=$uid',650,300)">[ Więcej ]</a>"; } ?> treść pojawia mi się więc w okienku, a potrzebuje jej na fullscreenie (i nie na nowym oknie, tylko na tym) Z góry dzięki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam takie pytanie czy adres witryny na ktora wszedles swiaczy o tym ze uzyskasz tutaj odpowiedz na zadane przez Ciebie pytanie. Prawodpodobienstwo jest niewielkie no ale czemu nie...
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a właśnei dziwiłem się, że mi newsa nie pokazywało
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:38 |