![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem temat, ale brak odzewu. Może postaram się lepiej to opisać
Ogolnie na stronie sa sekcje w których są 3 gwiazdki po najechaniu odwraca się. Chciałbym aby po kliknieciu otworzył się panel (pokazał) problem w tym, że nie wiem jak dostać się sensowanie do niego. Kod <div class="row"> <div class="large-12 columns"> <?php the_field('naglowek', 20) ?> <!-- <h2>Internet <span>wspaniały</span> <em>Dla ciebie</em> </h2> --> <div class="offers row"> <div class="small-4 columns"> <div class="part-1 hover"> <div class="front"> <div class="star"> <span class="amount"><?php the_field('gwiazdka1_predkosc', 20) ?></span> <span class="speed">Mbit/s</span> </div> </div> <div class="back"> <div class="star"> ------> <span class="more">więcej<br> szczegółów</span> </div> </div> <div class="price"> <strong><?php the_field('gwiazdka1_cena', 20) ?> zł/m-c</strong> <span>+ router wi-fi</span> </div> </div> </div> -----> <div class="medium-12 columns panel">W czasie pracy</div> <div class="small-4 columns"> <div class="part-2 hover"> ....... podobna struktora jak wyżej też ze swoim panelem </div> </div> Jak w jquery stworzyć takie zdarzenie by było uniwersalne, czy jest to możliwe czy jednak jestem zmuszony do nadania każdym indywidualne id i stworzyć do każdej gwiazdki osobny handler? Prosze o pomoc ----> span klikamy go i ma odkryc "panel" Kod $('#more1').click(function(){ $('#panel1').show(); }); moglby cos pod ten desen, ale to np 7 gwiazdek i 7 takich samych zdarzen rozniacych sie idkami ktore sobie wymysle. Ten post edytował atom90 4.11.2014, 14:24:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:23 |