![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem stworzyć taki kod w Jquery, w którym jeżeli klikniemy na przycisk to menu schowa się [ domyślnie jest ono na 20% strony] i to co pozostanie czyli tabela aby się rozciągnęła do 100% lecz nie mogę takiego czegoś uzyskać. Napisałem taki kod
Kod $( "#hide_menu" ).click(function(){ $( '.left' ).hide(); //SCHOWANIE MENU $( '.right' ).css('margin-left', '0px'); //ZMIENIENIE PRZYCISKÓW $( '#show_menu' ).show(); $( '#hide_menu' ).hide(); }); // // KLIKNIECIE NA show_menu // $( "#show_menu" ).click(function(){ $( '.left' ).show(); //POKAZANIE MENU $( '.right' ).css('margin-left', '20%'); //ZMIENIENIE PRZYCISKÓW $( '#show_menu' ).hide(); $( '#hide_menu' ).show(); }); Lecz po schowaniu menu tabela nadal jest na 80% strony i nie rozciągnęła się. Pomoże ktoś ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 20 Dołączył: 20.04.2004 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pokazać strukturę html-a ?
Sprawdź jak zachowa się tabela jak nadasz jej width: 100%. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strukture słabo bo jest ona tworzona poprzez wyciągnięcie elementów z bazy ale coś takiego:
Lepiej pokaże jak to wygląda ![]() Przed nacisnieciem: ![]() Po naciśnieciu: ![]() I tam gdzie brakuje jak "zaktualizowac" WIDTH Ten post edytował Ivanowski 30.10.2014, 21:32:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 20 Dołączył: 20.04.2004 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:52 |